I de seneste turneringer har de danske spilleres dårligste runder stort set ligget på moving day, lørdag.

I denne weekend gælder det forhåbentlig kun i Magical Kenya Open, hvor de fire danske deltagere tilsammen gik i +3, og ingen af dem formåede at rykke fremad, selv om det bestemt ikke var noget i vejen med den underholdning, Jeff Winther stod for.

Lasse Jensen fik ellers en flot start og lå en kort overgang fremme i top-10, men på hullerne 13-18 fik han +4, bl.a. med afslutning bogey-dobbeltbogey. Dermed ligger han i -3 samlet og deler sin placering med Thomas Bjørn (billedet), der var dagens eneste dansker under par. De ligger som 22 i -3.

Martin Leth Simonsen gik i par og ligger som 65 i +2, mens Jeff Winther efter en runde i +1 ligger nr. 70 i +3. Alligevel var han igen et stort samtaleemne, for han startede dagen med fem bogeys på de seks første huller, fik fem birdies på de følgende seks, og så føltes det mærkelig tandløst med to bogeys på de næste fem og en afsluttende birdie!

I toppen mistede Louis de Jager sin føring, da han kun gik i -1 og i alt ligger i -13. Foran sig har han før sidste runde Adri Arnaus, Spanien og Guido Migliozzi, Italien -14.

Forrige artikelKorsør Golf Klub klar med nye udfordrende huller
Næste artikelAmerikanske sorger i The Players
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.