Hvem sagde Pebble Beach?

Nu må det gerne blive forår. Korsør Golf Klub er nemlig klar til at byde gæster og medlemmer velkommen til den naturskønne og historiske bane, hvor 4 nye huller gør oplevelsen endnu større og ikke mindst mere dramatisk.

Banearkitekt Philip Spogard har som led i en Masterplan designet de nye huller, og man må sige, at det er lykkedes, at få golfhuller og natur til at spille sammen på en imponerende måde. Samtidig har udtrykket ”vand i spil” fået helt ny betydning.

Det faktum, at Korsør Golf Klubs bane ligger i et naturskønt område helt ud til Korsør Nor, har gjort det muligt at skabe huller, der på en dramatisk måde udfordrer golfspilleren. Blandt andet hul 15, der løber langs Noret og slutter med en green, der er placeret helt ud i vandkanten. Efterfulgt af det nye signaturhul – hul 16, hvor scenen er sat til et af landets flotteste og mest dramatiske par 3 hul. Udslaget fra den høje skrænt ud over vandet til en green placeret i vandkanten, ligeledes med en skrænt ned til vandet, gør at man får associationer til den berømte Pebble Beach i USA.

Ud over de nye huller er der sket meget i Korsør i det forgangne år. Renovering af teesteder, ny dræn i hele banen, nyt sand i alle bunker, oprensning af søer, renovering af vandingssystem, overdækket terrasse ved klubhuset, ny lounge i klubhuset og meget mere. Der er med andre ord tale om et kvalitetsløft, der gør det at spille golf i Korsør endnu mere attraktiv.

Klubben er klar med en række tilbud, der er tilpasset den enkeltes behov, hvad enten det er greenfee gæster, klubber i klubben eller Company Days. Også klubbens samarbejdspartnere, Comwell Korsør og Vilcon Golfhotel tilbyder attraktive golfophold.

Forrige artikelDanmarks største golfkøbmand
Næste artikelFor lidt moving på moving day
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.