Peter Baker ligner en vinder af sin første Staysure Tour titel, når han i morgen går ind til finalerunden med en 2 slags føring af Shipco Masters promoted by Simon’s Golf Club.

 

Englænderen, der vandt tre gange på European Tour, noterede en pletfri fem under par runde i 67 slag og rykkede frem til topplaceringen.

Baker har ikke droppet et droppet slag til par på de to første runder, holdt hovedet koldt i den bagende sol og har taget pole-position for en debutsejr på over-50-touren.

Hans runde fik en perfekt start med en birdie på første hul efterfulgt af 10 par på stribe for at holde sig i toppen af leaderboardet efter en tidlig start på ”moving day”.

En ”virkelig god birdie på par 5 hullet nummer 12” lagde op til en stærk afslutning med back-to-back birdier på 14. og 15., hvor højdepunktet på runden kom med et monster 10 meter birdie putt på 12.

Ryder Cup spilleren fra 1993 udnyttede hul 17 med endnu en birdie, der fik ham til 10 under par totalt og føringen i turneringen.

Tilfreds Baker

Efter at have teet af som den første på andendagen i Kvistgård var Baker meget tilfreds med at notere så lav en score for anden dag i træk og sætte barren for resten af feltet, og især med, at det var uden at droppe et slag over de to dage.

Jeg er meget glad. Jeg var først ude i morges, hvilket faktisk var en god ting, fordi det var en anelse køligere,” sagde han. ”Det var godt at komme i gang, og jeg fik en fantastisk start og holdt den gående ved at give mig selv masser af chancer. Jeg udnyttede nogle af dem og holdt mig ude af ulykkerne”

”Det var dejligt at komme igennem de første fem-seks huller uden for meget varme. Det var en herlig dag og skønt at spille golf”.

”Jeg tror, jeg har en rimelig chance i morgen og være fremme med de førende. Jeg skal spille virkelig godt, hvilket man altid skal, når man ønsker at vinde og håber, jeg rammer dagen.

”Det er bestemt sjældent for mig ikke at droppe et slag til par – må det gerne fortsætte længe. Vi må se, hvad der sker, men jeg er sikker på, at den rekord nok bliver ødelagt i morgen, men jeg vil gøre mit bedste derude.”

Bakers tidlige score blev jagtet af 1993 Ryder Cup holdkammeraten, Barry Lane, men englænderen var ikke I stand til at gøre Baker selskab på førstepladsen til trods for en birdie-birdie afslutning, og han endte på en 2. plads i otte under par efter en 69’er i dag.

Endnu en englænder, Paul Eales, ligger tredje bag Baker, efter han lavede 5 birdies på bagni.

Det bedste ryk i dag på ”moving Day” kom fra 2017 vinderen af Staysure Tour, Clark Dennis. Amerikaneren skød en 6 under par runde, der inkluderede 7 birdies, fire af dem på sidste 4 huller.

Skotten Colin Montgomerie skød en 67’er I dag og ligger på fjerdepladsen i -6.

Forrige artikelHøjt humør på Simon’s
Næste artikelThorbjørn sejrede i Italien
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.