Hvis Match Play ikke gjorde andet, introducerede turneringen i hvert fald Lucas Bjerregaard for amerikanske golffans. Han var den, der lørdag gjorde, hvad McIlroy ikke kunne – han besejrede Tiger Woods i matchspil og fik tusindvis af golfinteresserede til at styrte til tasterne for at se mere om den 27-årige dansker, som, erfarede de, på et tidspunkt dominerede Nordic Golf League.

… skrev Global Golf Post mandag om Bjerregaard, som alle amerikanske golfseere nu kender, efter at han på samme dag besejrede først Henrik Stenson og derefter selveste Tiger Woods.

Hans indtjente præmiepenge på PGA Tour er lige præcis ikke nok til, at han får kort for resten af året endsige kort til 2020, men det er tæt på og kan komme i de to næste uger, hvor han først er inviteret til denne uges Valero Texas Open, og derefter skal spille Masters.

Valero Texas Open har rødder tilbage til 1922 som en af de ældste faste begivenheder på PGA Tour, og den er traditionelt stærkt besat. I år med bl.a. Matt Kuchar, Rickie Fowler, Jordan Spieth, Tony Finau og Jim Furyk.

Hele turneringen kan i Danmark følges på GOLFTV (torsdag og fredag også på Eurosport 2), torsdag og fredag i tiden 22-01, lørdag og søndag fra 19 til midnat, alle dage med Jesper Knudsen og Marc Haastrup som kommentatorer.

Forrige artikelPadraig Harrington – europæisk Ryder Cup-kaptajn
Næste artikelParagolf Bornholm jubilerer
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.