Thomas Bjørn sluttede fornemt af i Kenya Open på Karen GC ved Nairobi. Sidste runde i -5 sendte ham frem i top-12, sæsonens bedste placering, og undervejs oplevede vi igen at se ham i top-10.

Det har været en fornøjelse at se en afslappet Bjørn, der simpelthen nyder at spille og konkurrere, lettet for presset som Ryder Cup-kaptajn, og det vil ikke undre det mindste, hvis han går hen og vinder en turnering igen.

Bjørn og Lasse Jensen startede lige og fulgtes ad, til begge var i -5 for dagen. Imidlertid lykkedes det aldrig Jensen at aflure banens sidste seks huller deres hemmeligheder. Dem spillede han i +8 for turneringen og +3 i dag, så hans facit blev en 25. plads i -5.

Martin Leth Simonsen avancerede flot 20 pladser i sidste runde, som han spillede i -4. Han fandt fidusen på bag-9, som han spillede bogeyfrit i -2 efter at have scoret en eagle på 9.

Jeff Winther gik sidste runde i +1 og sluttede som nr. 68 i +4.

Kampen om turneringssejren var besættende spændende. Syv spillere var med i kapløbet, og til det sidste kunne fire spillere vinde eller komme i omspil. Sejren gik til en ‘ny’ italiener, Guido Migliozzi (på billedet med sejrstrofæet) i -16 efter at have spillet bag-9 i -2 med par på de afsluttende seks huller.

Andenpladsen blev delt af Justin Harding og Louis De Jager, Sydafrika, samt Adri Arnaus, Spanien i -15.

Forrige artikelPaven satser nordisk
Næste artikelMcIlroys mesterstykke
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.