For 9. år i træk står Morten Kofoed for golfturneringen Bornholm Masters.

Der er plads til 72 deltagere i golfturneringen Bornholm Masters, der i år afvikles i uge 30 for 9. år i træk på de to smukke golfbaner i Rø. I skrivende stund er der kun et par pladser tilbage, så arrangøren Morten Kofoed er endnu mere glad end normalt.

Han er som navnet antyder bornholmer, men bosat i Farum og medlem af Furesø Golfklub. I 2009 tog han initiativ til at arrangere en lille golfturnering på sin fødeø, ene og alene for at bidrage til at udbrede kendskabet til golf på øen.

”Fra starten har Bornholm Masters været et 100 procent non-profit foretagende, der har gået ud på at få nogle spillere fra resten af landet over til Bornholm og opleve de to skønne golfbaner i Rø, samt alt det andet dejlige øen har at byde på. Nu er det 9. gang jeg står for arrangementet, og det er gået over al forventning. Der er blandt andet over 20 lokale sponsorer, der støtter op om projektet, med alskens gode ting, og vores præmiebord bugner. Selv sidstepladsen kan gå hjem med en præmie,” siger Morten Kofoed, der allerede er i gang med forberedelserne til næste års jubilæum.

Der spilles to runder golf – en på Old og en på New Course i Rø, 25. og 27. juli.

Forrige artikelMasser af oplevelser ved HCA Golf
Næste artikel‘Trist’ afbud til Bjørns Ryder Cup hold
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.