Thomas Bjørn deler morsomt ‘afbud’ på sin Twitter-profil.

Europas Ryder Cup-kaptajn Thomas Bjørn må affinde sig med, at Stephen Atkinson ikke står til rådighed for hans hold på Le Golf National i Paris til september.

Nummer 51.187 i verden

Stephen hvem?

Ja, det må man nok sige. ‘Afbuddet’, som Thomas Bjørn deler på sin Twitter-konto, er nemlig et brev fra en engelsk herre, der mener at være nummer 52.187 på verdensranglisten, og som trods en sejr i sin seneste klubturnering, ikke føler at hans spil udvikler sig i den ønskede retning. I samme ombæring trækker han sig også fra en mulig rolle som vice-kaptajn, da han mener det vil kollidere med hans hverv som kaptajn for Babalou Golf Society – men der er lidt håb for Thomas Bjørn. Stephen Atkinson vil gerne bidrage med gode råd om strategien!

Smil på læben

Thomas Bjørn skriver på sin Twitter: Unbelievable Where do I go from here? Stephen, please reconsider  og tager afbuddet med et passende smil på læben.

Forrige artikelBornholm Masters næsten udsolgt
Næste artikelVandt Masters og fik hadebreve
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.