– Der er stort udvalg på hylderne hos Caddie Golfrejser her i efteråret, fortæller Jesper Black Jensen.
– Vil man ikke alt for langt, tilbyder vi et væld af resorts og baner i Nordtyskland stort set fra grænsen over fx Gut Kaden ved Hamburg til Schloss Lüneburg med bl.a. Lüneburg og Castanea Golf Resort i et område, hvor sensommeren varer ekstra længe.
– Vil man til de klassiske linksbaner i Irland, har vi dem såvel omkring Dublin som i det sydvestlige område, og vil man sydpå, tilbyder vi en række første klasses steder i Portugal og Spanien.

Der er gode nyheder i begge nationer på Den Iberiske Halvø: – Quinta Marinha ved Lissabon har gennemgået en større renovation, der betyder, at alle værelserne nærmest er uigenkendelige. Alt er blevet gjort tidssvarende – fra træpanelerne i stuerne til badeværelserne, og golfbanen er uændret af topklasse . Det samme gælder naturligvis Montado, hvor vi igen i efteråret 2021 og foråret 2022 gennemfører vores populære Golfskole.

Også i Spanien har Caddie Golfrejser spændende nyt: – Vi har tre eksklusive destinationer på Costa del Sol, og vi er i år især stolte af Granada Beach & Golf, få kilometer fra byen Motril, med helt nye, moderne lejligheder, som er indrettet i skandinavisk stil med lækre køkkener og udsigt over Los Moriscos Golf, som er en velpasset bane med bl.a. et signaturhul med en øgreen. Man har i øvrigt mulighed for at variere med at spille en anden glimrende bane, Santa Clara. Granada Beach & Golf er et af de steder, man kan komme på long stay, og firmaet har sin egen repræsentant, Charlotte, på Costa del Sol til at bistå, hvis man har spørgsmål eller problemer.
Vil man endnu længere væk, kan man tage til Mauritius, der har en enkelt, meget speciel, golfbane, som det er sjovt at spille.

DEL
Forrige artikelSkidt dansk lørdag på alle fronter
Næste artikelNaturstier, ynglende fugle Galgebakke og skøn golf
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.