Den planlagte Danish Golf Open for kvinder, der skulle have været afviklet for første gang i Hillerød Golfklub 2.-5. juni blev forleden aflyst som følge af Coronavirus. Turneringen, der arrangeres af Hillerød og Smørum Golfklub og er en del af den skandinaviske golftour og LETAS, får nu i stedet sin debut næste sommer i Smørum.

På samme måde har hele Nordic League valgt at gå i gang med en omlægning af deres turneringsplan for sommeren 2020.

I USA er afviklingen af US Open på Winged Foot i New York State 18.-21. juni kommet i fare. Arrangørerne, USGA, holder stadig fast i datoen, men alt arbejde på og omkring Winged Foot, er blevet stillet i bero efter ordre fra New Yorks guvernør. New York er et af de områder i USA, der er blevet hårdest ramt af coronavirus.

Lukningen af Winged Foot betyder, at alt det forberedende arbejde op til turneringen ligger stille, skriver ESPN. Først i midten af april træffes der beslutning om hvorvidt man kan genoptage en normal hverdag i området. USGA forholder sig afventende og har endnu ingen kommentarer til en eventuel flytning af US Open.

Foto: Brooks Koepka er forsvarende mester i US Open. (Getty Images)

 

DEL
Forrige artikelPolitiet sagde god for golfspil
Næste artikelDGU fastholder anbefaling om lukning af golfbaner
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.