Det er mærkværdigt, som de danske spillere i 2019 indtil videre er ‘sprunget over’ moving day. Den dag, hvor det gode afsæt for finalerunden skal grundlægges, har næsten hver gang budt på stilstand.

Ikke at de danske spillere er væk før sidste runde, men det kunne have været så meget bedre. Nanna Koerstz Madsen gik i Bank of Hope Founders Cup på LPGA i Arizona lørdagen i par 72 og faldt fra nr. 3 til nr. 25. Samtlige, der nu er placeret foran hende, gik under par, men sådan er det, når birdie putts bliver lidt for lange, og putteren ikke vil makke ret.

Man skal ikke klage over en placering som nr. 25, men lad os håbe, at hun kan rykke lidt fremad igen søndag.

Sebastian Cappelen gik i Chitimacha Louisiana Open lørdag i -3 og gik dermed til -10. Det betød, at han rykkede en enkelt plads bagud til nr. 17. Selv denne placering vil betyde et kraftigt avancement på Order of Merit, hvor han aktuelt er nr. 121, og en god afsluttende runde vil bringe ham frem blandt de 75 forreste. Desuden vil det formentlig give ham noget af den selvtillid, der vil gøre, at han finder tilbage til et niveau, vi ved, at han har haft.

Forrige artikelLars Broch Christensen ny DGU-formand
Næste artikelNydeligt i USA
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.