Såvel Nanna Koerstz Madsen i Bank of Hope Founders Cup på LPGA som Sebastian Cappelen i Chitimacha Louisiana Open på web.com Tour gik sidste runde i -3, og for begge var det ikke helt nok til et super resultat, men nok til et nydeligt.

For Cappelen var det sæsonens første rigtigt gode placering efter en del missede cuts. I -13 blev han delt nr. 19 og rykkede frem fra nr. 121 på Order of Merit til nr. 85. På for-9 stod han for fire birdies i træk, men ellers gik runden i par frem til næstsidste hul, hvor en bogey kostede seks placeringer. Trods alt en stor opmuntring.

Nanna Koerstz Madsen startede dagen med to birdies, men der fulgte to bogeys, før hun for alvor fik gang i scoringen. Hun lå i -4 for runden, da hun fik bogey på sidste hul og blev samlet nr. 26 i -13. På Race to the CME Globe rykker hun seks pladser frem som nr. 49.

Turneringen blev vundet af Jin Young Ko (billedet), der præsterede noget nær den perfekte slutrunde i -7 med birdies på bl.a. 15, 16 og 17. Scoren -22 havde dog ikke været nok, hvor kineseren Yu Liu havde fået par på sidste hul, men hun delte i stedet andenpladsen med Carlota Ciganda og søstrene Jessica og Nelly Korda i -21. De to søstre spillede begge smukke slutrunder, Jessica bl.a. med eagles på såvel 11. som 15. hul.

Forrige artikelDanskerne fik ikke brugt moving day
Næste artikelGolfgudernes favoritter Hend og Casey
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.