Selvom de danske golfspillere ikke har leveret store resultater i de allerstørste turneringer på PGA Touren, så er danskerne faktisk rigtig godt med.

Især her i 2018 har de unge danske spillere virkelig leveret underholdning på topklasse, hvor de har været med helt fremme i de fleste turneringer.

Sejre er det også blevet til, hvor der både er vundet turneringer på herre og på damesiden af danskerne. Det tegner til en lovende fremtid for dansk golf, hvor senest Joachim B Hansen vandt sin anden turnering i år, da det blev til sejr i Made in Denmark Challenge.

Joachim B Hansen vandt i april måned Turkish Airlines Challenge, og hans flotte resultater i denne sæson har bragt ham op på førstepladsen af Chellenge Tour ranglisten. De 15 bedste bliver forfremmet til European Tour, når sæsonen er forbi.

Nanna Koerstz Madsen vil også lege med

Det er ikke meget vi høre til store resultater på damesiden i Danmark, men den 23-årige Nanna Koerstz Madsen tog alligevel en stor skalp, da hun vandt Fuccillo Kia Classic turneringen i New York.

Nanna Madsen var et slag bedre end Daniela Lacobelli, der lavede en dobbelt bogey på 18. og sidste hul. Sejren var Nanna Koerstz Madsens anden i denne sæson, og førstepladsen gav hende en præmiesum på hele 125.000 kr.

Nanna Koerstz Madsen ligger ifølge Rolexrankings på en 223. plads over de bedste kvindelige golfspillere i verden.

Foto: Pixabay

Thorbjørn Olesen vinder 7 mio. kr.

Der er forskel at spore i præmiesummerne, der gives til herre og damerne. Mens Nanna Koerstz Madsen kunne hive 125.000 kr. hjem for hendes flotte resultat ved Fuccillo Kia Classic, så kunne Thorbjørn Olesen hive svimlende 7 mio. kr. hjem med sin sejr i Italian Open.

Resultatet ved Italian Open var Thorbjørn Olesens femte sejr i karrieren på Europa Touren. Han vandt turneringen foran den rutinerede Francesco Molinari, der ellers har flotte resultater med fra PGA Touren.

Olesen og Molinari gik ind til finalerunden på en delt anden plads, mens britiske Lee Slattery førte turneringen. Briten have dog ikke nogen god runde på 4. dagen, og dermed kunne Thorbjørn Olesen til sidst lade sig hylde på det 18. hul. De europæiske spillere virker i topform, og hvis de peaker under Ryder Cup, så kan du hos bet365 få odds forslag 2.20 på Europa. Spørgsmålet er, om vi kommer til at få en dansker med på holdet i år?

Danskere med på Ryder Cup 2018 holdet?

Danske Thomas Bjørn er kaptajn for det europæiske Ryder Cup hold, der skal forsøge at vinde trofæet mod amerikanerne i denne legendariske golfturnering. Bjørnen håber naturligvis på at få danskere med på sit hold, og i øjeblikket er det Thorbjørn Olesen, der er tættest på.

12 spillere skal med til Ryder Cup fra Europa, og det er de fire bedst rangerede på Europa ranglisten, og de fire bedste europæere der er rangeret på verdensranglisten. Sidst uddeles der også fire wild cards af Thomas Bjørn.

Thorbjørn Olesen skal håbe på, at han kan avancere på den europæiske rangliste, da han i øjeblikket er placeret på 7. pladsen.

Ryder Cup der afvikles hvert andet år, blev sidste gang vundet af USA. Inden da havde Europa vunde tre gange i streg.

Forrige artikelTabte hul med hole-in-one
Næste artikelThorbjørn gik i -11
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.