Thorbjørn ud mod Spieth i match 7

LE GOLF NATIONAL: De 12 singler er netop blevet offentliggjort. Europa skal have 4 ½ point for at vinde Ryder Cup trofæet tilbage. Matcherne ser således ud:

Rory McIlroy vs. Justin Thomas

Paul Casey vs. Brooks Koepka

Justin Rose vs. Webb Simpson

John Rahm vs. Tiger Woods

Tommy Fleetwood vs. Tony Finau

Ian Poulter vs. Dustin Johnson

Thorbjørn Olesen vs. Jordan Spieth

Sergio Garcia vs. Rickie Fowler

Francesco Molinari vs. Phil Mickelson

Tyrrell Hatton vs. Patrick Reed

Henrik Stenson vs. Bubba Watson

Alex Noren vs. Bryson DeChambeau

Bjørn: Thorbjørn skal vise sin gamle ven at han tog fejl

Thomas Bjørn har ladet Thorbjørn Olesen sidde ude siden fredagens fourballs, og det var ikke med hans gode vilje: “Jeg ville gerne have alle på banen, og det lå måske ikke i kortene, at Molinari og Fleetwood skulle spille alle fire sessions, men som de spillede og med den vilje og lyst til at spille sammen, som de har udstrålet, blev det tilfældet. Det er så desværre kommet til at gå ud over Thorbjørn, men vi ser det som et 12-mands hold uanset hvem der spiller meget og lidt, og Thorbjørn må bare gå ud i morgen og vise, at hans gamle ven tog fejl,” siger Thomas Bjørn.

Han sender Rory ud først fordi han kan lide at spille hurtigt og tage ansvar.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelBjørn er tæt på triumfen
Næste artikelAfgørelsens seks timer
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.