Dustin Johnson vandt duellen i sandkassen med Haotong Li. Joachim B. Hansen faldt tilbage.

Europa vinder Ryder Cup, men når de amerikanske stjerner besøger ’vores’ turneringer, er det dem, der løber med guldet.

I sidste uge var det Bryson DeChambeau i Dubai, i dag var det Dustin Johnson i Saudi-Arabien.

Verdens nummer 3 nedkæmpede kineseren Haotong Li, der for anden uge i træk var i førerbolden på European Tour, med en runde i -3 mod Li’s -1. Dermed vandt DJ den første udgave af Saudi International i -19, to slag bedre end Li, der denne gang ikke fik strafslag for at forbryde sig mod nogle af den nye golfregler. Engelske Tom Lewis gik -5 efter at have åbnet med fem birdies i træk, og tog sig af tredjepladsen alene, mens Min Woo Lee også kom stormende bagfra med en 63’er og sikrede sig fjerdepladsen alene i -15.

Én birdie

Joachim B. Hansen havde med en god tredje runde bragt sig i spil til en af de større præmiechecks, men en halvtrist runde med blot én birdie og tre bogeys sendte ham ned på en delt 24. plads.

Efter sejren poserede DJ med trofæet i en af banens bunkers, for i denne uge kunne han bedre end de andre ’gå på sandet’.

Se slutresultatet her.

 

Foto: Getty Images.

Forrige artikelFowler er stukket af
Næste artikelFowler overvandt vildt drama
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.