Fløden er steget til tops i Scottsdale, hvor de syv bedst placerede er en sand stjerneparade med Rickie Fowler udbrud.

Rickie Fowler har ’kun’ vundet fire gange på PGA Tour. Den femte sejr kan meget vel komme i aften, dansk tid, for han fører Waste Management Phoenix Open med hele fire slag ned til nummer to, Matt Kuchar, inden finalen.

Farverige Fowler synes at trives i Scottsdale, hvor finalen i dag garanteret bliver en publikumsfest som optakt til Super Bowl, sådan er det altid i denne turnering, der samlet det største og højest råbende publikum af alle golfturneringer.

Store navne i top7

Fowler gik 3. runde i førerbolden og gik samtidig dagens bedste runde i -7. Samlet er han -20, fire slag bedre end Matt Kuchar, der allerede har vundet to gange i indeværende sæson og som virkelig har genfundet fordums topform. Et slag efter ham følger feltets højest rangerede spiller, Justin Thomas i -15 og fjerdepladsen deles af Byeong Hun An og Branden Grace i -12 mens Gary Woodland og Bubba Watson deler 6. pladsen i -12.

Det er således ene topnavne, der fører an og det er mellem dem, at vinderen skal findes.

Følg livescoring her. Finalen kan ses på streamingtjenesten GolfTV.

Foto: Getty Images

Forrige artikelJoachims flotte moving day
Næste artikelDJ kunne gå på sandet
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.