Ganske vist er der kun en dansker med i finalerunderne af Saudi International på Royal Greens i King Abdullah Econonic City, men Joachims B Hansen formår alligevel at gøre sidste dag intenst spændende fra et dansk synspunkt.

Det skyldes, at han på moving day gik i -5 og skød frem som samlet delt nr. 6 i -8. Han startede med en birdie på første hul og fik endnu to, før han skulle til hul 6, der i første runde indledte en serie på tre bogeys.

I dag fik han kun den første, som han udlignede med en birdie på 9, og på bag-9 scorede han birdies på første og sidste hul sammen med syv pars, og midlertidigt var han fremme som nr. 4.

Der er dog meget langt til de to førende, Li Haotong og Dustin Johnson, der ligger i -16 efter hhv. -8 og -5 lørdag, og som er fem slag foran Tom Lewis -11 og syv foran Alexander Levy og Ryan Fox -8.

Forrige artikelKun JB Hansen videre i Saudi Arabien
Næste artikelFowler er stukket af
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.