Denne kommende weekend er Svendborg Golf klub vært for DM i slagspil. Turneringen afvikles over tre runder fredag, lørdag og søndag. Turneringen har deltagelse af landets bedste amatører på herrer og damesiden, og blandt tidligere vindere er kendte professionelle golfspillere som Morten Ørum Madsen og Nicole Broch Larsen.

Svendborg Golf Klub glæder sig meget til værtsrollen og har sat en masse frivillige i gang for at kunne levere en god oplevelse for de mange spillere som vil besøge klubben. De skal hjælpe med alt fra indtastning af scores til at assistere med at finde bolde ude på banen. ”Der er en fantastisk stor opbakning fra klubbens medlemmer som gerne vil være frivillige og hjælpe til ved denne turnering, det er dejligt at kunne samle de frivillige sammen og forhåbentlig kan de kombinere arbejde og fornøjelse når de ser de dygtige spillere bevæge sig rundt på anlægget,” siger sekretariatschef Emil Nutzhorn

Golfklubben og især greenkeeperne har knoklet ekstra meget i ugerne op til turneringen for at banen kan være så god som muligt til mesterskaberne, og selvom varmen kan gøre det ekstra vanskeligt, så har de mange gæster som har besøgt klubben de sidste par uger rost banen og især greens får pæne ord med på vejen. ”Det er en ren fornøjelse og kæmpe cadeau til greenkeeperne, for de arbejder virkelig hårdt for tiden, så den ros de kan få er dem vel undt. Vi er så klar som vi kan blive og med den sommer vi har haft så stiller det store krav til spillerne og deres måde at spille banen på, da den megen tørke giver spillerne en masse længde på slagene og man derfor skal tænke anderledes end normalt. Omvendt kan det så også betyde at vi måske ser en banerekord på banen, det er i hvert fald en god chance for det når alle disse dygtige og talentfulde spillere kommer rundt på banen.” Siger Emil Nutzhorn

Turneringen spilles over tre runder og med forventet start hver dag fra kl. 8.00 – Afgørelsen forventes at være klar søndag eftermiddag hvor man kan hylde en ny Danmarksmester i slagspil for damer og herrer.

Forrige artikelDanskere avancerer på World Golf Ranking
Næste artikelDuellen alle vil se Phil vs Tiger
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.