Det startede vist nærmest for sjov, men nu er det er det en realitet. Phil Mickelson og Tiger Woods mødes i en 18 hullers duel i Las Vegas 23. eller 24. November. Vinderen får $10 millioner, og taberen ingen ting. Godt nok er der ingen af dem der mangler noget. Begge tjente i omegnen af en kvart milliard alene sidste sæson.

Det er den evige interesse for hvordan du to præsterer imod hinanden der har sat det hele i gang. Phil Mickelson nævnte ideen på et pressemøde efter en runde i The Players i maj. “Der bliver hele tiden snakket om hvem der er bedst, så hvorfor ikke få det afgjort. Vi spiller bare 18 huller hvor vinderen tager det hele. Det tror jeg der der ville være interesse for, og det ville være sjovt for os at være med til” Overraskende for nogle, syntes Tiger at ideen var fin, og så var båden sat i vandet. Nu skulle det være på plads at de to mødes i Las Vegas i den weekend hvor amerikanerne fejrer Thanksgiving.

Forrige artikelDM i slagspil
Næste artikelWild cards til Højgaard brødrene
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.