Joachim B. Hansens andenplads på Challenge Tour gav bonus på World Golf Ranking

Lidt i skyggen af Thorbjørn Olesens flotte sidste runde og tredjeplads i WGC-Bridgestone Invitationel, leverede Joachim B. Hansen endnu et topresultat på Challenge Touren, der var i Sverige.

Joachim endte med at tabe omspillet til engelske Oliver Wilson, men andenpladsen gav ham mere end 60.000 euro luft ned til andenpladsen på Challenge Tours pengeliste, og selvom det (igen) glippede med at sikre øjeblikkelig oprykning til European tour qua en tredje sæsonsejr, så er Joachim helt sikker på at spille på European Tour næste sæson.

Han avancerede 18 pladser på World Golf Ranking, hvor han nu er helt oppe som nummer 113, og næstbedste dansker. Thorbjørn Olesen tog et næsten lige så stort spring. Han avancerede fra nummer 57 til 40 i verden.

Den officielle ranking kan ses via dette link: http://www.owgr.com/ranking

 

Forrige artikelTopresultat gør Thorbjørn Ryder Cup-varm
Næste artikelDM i slagspil
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.