Mark Flindt Haastrup flirtede med en 59’er, Nanna på førsteplads i Los Angeles og andre gode danske resultater.

Challenge Touren er i Tyrkiet, hvor 2. runde af Turkish Airlines Challenge blev lidt af en birdiefest med en dansker i hovedrollen.

Mark Flindt Haastrup var 11 under par efter 15 huller af dagens runde efter ni birdies og en eagle, og flirtede med en 59’er, men måtte i sidste ende ‘nøjes’ med en 61’er, hvilket var dagens bedste runde og bragte ham alene i spidsen for turneringen i -16.

Han var ikke alene om at score lavt. Også Matthew Jordan fra England og Adrian Meronk fra Polen havde ild i piben, og noteredes for 62’ere hvilket placerer dem to slag efter danskeren samlet.

Også Marcus Helligkilde (-5), Nicolai Højgaard (-4) og Martin Leth Simonsen (-2) klarede cuttet.

Klarede cuts og føring

I Trophé Hassan II klarede både Jeff Winther (par), Lasse Jensen og Joachim B. Hansen (+3) cuttet, her fører amerikanerne Sean Crocker og David Lipsky. Hos kvinderne i Lalla Meryam Cup er Emily Kirstine Pedersen klar til weekenden i +6, mens Nuria Iturrios fra Spanien topper i -7.

På den amerikanske web.com Tour er Sebastian Cappelen på delt 10. plads i Dormie Networks Classic i Texas, og på LPGA er Nanna Koerstz Madsen lige nu på delt 1. plads i Hugel-Air Premia LA Open i -6 – hun mangler at spille de sidste fem huller af 2. runde.Nicole Broch Larsen har ikke startet sin runde endnu.

 

Forrige artikelFind din drømmebolig i Spanien
Næste artikelNicolai Kristensen vandt Master of the Monster
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.