Mark Haastrup (billedet) fulgte udmærket op på sin formidable anden runde i Turkish Airlines Open på Challenge Tour. -4 var en udmærket score på moving day, og før sidste runde ligger han i -20 et enkelt slag efter den førende polak, Adrien Meronk.

Flere danske spillere gjorde det fornemt. Såvel Nicolai Højgaard med en eagle og fem birdies som Martin Leth Simonsen gik i -7,  og de ligger nu hhv. nr. 19 i -13 og nr. 25 i -12. Også Marcus Helligkilde ligger som delt 25 efter en runde i -5.

På European Tour fører Erik van Rooyen, Sydafrika efter tre runder i -8. Patrick Winther ligger i -1 som nr. 16, Joachim B Hansen nr,. 42 i +3 og Lasse Jensen nr. 52 i +4.

I Lalla Meryem Cup fører Lina Boqvist, Sverige og Nuria Iturrios, Spanien i -10, selv slag foran de følgende. Emily Pedersen gik i -2 sin bedste runde endnu og avancerede fra cutgrænsen til nr. 25 i +4.

Forrige artikelNicolai Kristensen vandt Master of the Monster
Næste artikelBliver Nanna den første danske LPGA-vinder?
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.