Efter de mange problemer med vejret lykkedes det endelig fredag at få afviklet resten af tredje runde, sat et cut og spillet hele fjerde runde.

Normanden Arnoy Ekeland forsvarede sin førsteplads og sejrede i -18, men de flestes øjne var rettet mod placeringen som nr. 17 eller lige, der gav adgang til stage 2 i Spanien i november.

Ikke mindst August Thor Høst, der ca. to timer, før de sidste kom i klubhuset, nåede til -9 og ikke regnede med, at det ville række. Spændingen blev næsten uudholdelig, som tiden gik, men til slut kom han med på det alleryderste mandat og åndede lettet op.

Turneringens andenplads blev delt af Peter Launer Bæk (billedet/ Mette Novrup) og Christoffer Bring i -15. Bring havde spillet meget sikkert og undladt at tage risici, der kunne koste 17. pladsen.

– Det er sjovere at vinde, når man er med i toppen. konstaterede han, – men kvalifikationen måtte ikke glippe.

Yderligere to spillere klarede nåleøjet: Nicolai Nøhr Madsen som nr. 8 i -12, og Frederik Birkelund som nr. 10 i -11.

Fem videre var et udmærket udbytte, men vi vil fælde en tåre for Victor Sidal Svendsen, der som nr. 22 i -8 manglede et slag, og for Lasse Jensen og Jonathan Gøth Rasmussen, der det meste af turneringen lå lunt, men sluttede som delt 24 i -7, mens Magnus A. Østergaard og Alexander Frances blev nr. 26 i -6.

Stage 2 har fire turneringer, der alle spilles i Spanien 3-6. november.

Forrige artikelAC Hotel Bella Sky Copenhagen: Tårnhøjt designhotel i København med udsigt til 18-hullers golfbane
Næste artikelNiklas Nørgaard Møller stadig nr. 3
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.