Abu Dhabi HSBC Golf Championship - Day Three Getty Images
Thomas Bjørn i Abu Dhabi (foto: Getty).

Thomas Bjørn imponerede i tredje runde af Abu Dhabi HSBC Champions, da han trods blæst, der gjorde forholdene betydeligt sværere end på de to første dage, gik bogeyfrit i -3. De tre birdies faldt på de første syv huller, hvorefter resten resulterede i par.

Bjørn, der var en af kun to bogeyfri på dagen, rykkede dermed 31 pladser fremad til nr. 25 i -6. Hvor svære forholdene var, fremgår af, at Lucas Bjerregaard kunne rykke seks pladser frem med en runde i par. Han er nr. 50  i -3, mens Joachim B. Hansen, der indkasserede en dobbeltbogey på 9, gik i +2 og ligger som 58 i -2.

Søren Kjeldsen er stadig med fremme i forreste linje. Længe var han på tredjepladsen, men han deler nu femtepladsen med Maximillian Kiefer, Tyskland, Thomas Pieters, Belgien og Scott Jamieson, Skotland i -10. Han var meget tilfreds med at være kommet rundt i -1 efter at have præsteret en række meget smukke slag omkring og på green.

Turneringen føres fortsat af Shane Lowey, Irland i -17, efter at han gik i -5, hvilket kun Kiefer kunne gøre ham efter. Richard Sterne, Australien er på andenpladsen i -14, mens Ian Poulter med eagle på 18 kom til -12. Pablo Larrazabal er nr. 4 i -11.

TV-transmissionen af sidste runde indledes kl. 8 lørdag morgen, hvor Hansen og Bjerregaard formentlig er ved at være færdige, mens der må være en del huller tilbage for Bjørn og Kjeldsen.

Forrige artikelMade in Denmark får presenting sponsor
Næste artikelShane stjal sejren
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.