PRESSEMEDDELELSE:

Når Made in Denmark løber af stablen fra 23. – 26. maj på Himmerland Golf & Spa Resort, bliver det med et nyt “efternavn”. Turneringen hedder fremover “Made in Denmark presented by FREJA”.

Det er den danske transportvirksomhed, FREJA Transport & Logistics, der således skruer op for Made in Denmark samarbejdet og bliver en ekstra stor partner for Danmarks store folkefest. 

– Vi er meget glade for at FREJA, der er en af vores mange trofaste sponsorer, har valgt at øge deres support til vores turneringer. FREJA er både som sponsor og som navn et super match til Made in Denmark´s DNA. Ja selv farverne passer, siger en glad Made in Denmark salgschef, Thomas Nielsen.

Made in Denmark har været afviklet siden 2014, og har med raketfart etableret sig som en af de mest besøgte og populære turneringer på Europa Touren.

Fordoblet præmiesum

Præmiesummen ved Made in Denmark øges fra 11 millioner kr. i fjor til 22 millioner kr. i 2019. Med en højere præmiesum følger ekstra prestige og opmærksomhed, og det er naturligvis med til, dels at tiltrække nye sponsorer, men også at eksisterende sponsorer ser nye og større muligheder med samarbejdet.

– Made in Denmark er et fantastisk brand som vi gennem turneringens første fem år, har haft stor glæde af at være en del af. Nu går vi et skridt videre og bliver presenting sponsorMade in Denmark’s professionelle setup passer perfekt med vores kerneværdier, hvorfor det er oplagt at bruge eventen til vores marketing og kundepleje“, siger Jørgen Hansen, direktør for FREJA Transport & Logistics.

FREJA bliver ligeledes presenting sponsor på Challenge Tour afdelingen, Made in Denmark Challenge presented by FREJA, der i 2019 afvikles i Ry fra 7. – 10. juli.

Forrige artikelKjeldsen nr. 5 i Abu Dhabi – fire danskere klarede cuttet
Næste artikelFlot runde af Bjørn – Kjeldsen fortsat med i toppen
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.