Der blev tænkt grundigt over tingene, før familien Højgaard besluttede sig for, at de to 17-årige kæmpetalenter, tvillingerne Nicolai og Rasmus, skulle turne pro.

 

 

Det betød, at de skulle opgive deres skolegang og koncentrere sig fuldt og helt om golfkarrieren. Til det formål er der opbygget et komplet team med fysisk træner, mentaltræner og et trænerteam med Kenneth Hansen, Kolding, og landsholdets Thomas Kiel Larsson. Desuden kommer de på den træningslejr, de om kort tid tager på med landsholdet i Abu Dhabi, til at arbejde med Martin Kold.

Faderen Ole Højgaard er drengenes manager. Han er pilot med fleksible arbejdstider, og med en mor, der er tidligere stewardesse, er hele familien vant til et aktivt rejseliv. Dermed bliver det ikke nogen forandring at skulle drage rundt i verden i forbindelse med golfturneringer. Det økonomiske grundlag er aftaler med udstyrsfirmaet Taylormade og kontante aftaler med en række lokale virksomheder, de fleste deltagere i Team Bonzai, der har været en vigtig del af brødrenes udvikling, og hvis mål har været at få dem på European Tour i 2020.

Foreløbig er målet at få kort til Challenge Tour i løbet af 2019, men naturligvis kan de to golfbegavelser komme på European Tour gennem Tourskolen i årets sidste måneder.

Foreløbig skal de spille på ECCO Tours vinterserie og Nordic League, og hvem ved, om det vil lykkes at skaffe wild cards til Challenge Tour og European Tour, som de allerede har haft lejlighed til at forsøge sig på.

Forrige artikelTo unge og en veteran
Næste artikelHelt utroligt – tre eagles på par4 huller
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.