Sidste uges vinder på Challenge Tour fører igen, men danskere på spring.

Indrømmet, der skal et par fantomrunder til, hvis vi skal få en dansk vinder på Challenge Tour i denne uge, men inden finalen er Mark F. Haastrup kun fire slag fra førstepladsen og Rasmus Højgaard er blot ét slag længere tilbage. De har en lillebitte chance i morgen, men det kræver et kollektivt fransk sammenbrud.

Der er nemlig tung fransk dominans på turneringen i Prag. Antoine Rozner (billedet), der vandt i sidste uge, fører i -13, Mathieu Fenasse er på delt andenplads med tyske Jonas Kölbing i -12, veteranen Grégory Havret deler fjerdepladsen med nordirske Cormac Sharvin i -11 og på den delte ottendeplads med bl.a. Mark F. Haastrup ligger yderligere to franskmænd i -9.

Rasmus Højgaard er delt 12. i -8, Martin Leth Simonsen er delt 16 i -7, benjamin Poke delt 18. i -6, Nicolai Tinning (-4) delt 33, Marcus Helligkilde (-3) delt 40. og på 63. pladsen ligger Jeppe Pape Huldahl i +1. Følg livescoring her.

Faldt tilbage

På European Tour på Hillside ved Liverpool, faldt både Søren Kjeldsen og Lasse Jensen lidt tilbage efter runder i hhv. par og +4. Kjeldsen ligger delt 22. i -6, mens Jensen er delt 64. i -1.

I toppen er de sidste spillere ikke helt kommet ind endnu, men svenske Marcus Kinhult har lagt sig i spidsen i -14, foran Matt Wallace -13, Richie Ramsay i -12, og turneringens vært, Tommy Fleetwood og skotske Robert MacIntyre i -11. Følge livescoring her.

Både Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen, begge i par, missede cuttet på PGA Tour i AT&T Byron Nelson i Texas. Her fører koreanske Sung Kang i -16 med hele fire slag inden tredje runde, som er udsat på grund af dårligt vejr. Følg livescoring her.

Foto: European Tour

Forrige artikelLasse Jensen sikkert i finalen
Næste artikelHøjdramatisk afgørelse i British Masters
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.