Det blev en ganske god torsdag for de professionelle danske golfspillere -både på og udenfor banen.

European Tour udsendte en pressemeddelelse, hvor det fortælles, at man har ophævet Thorbjørn Olesens suspension, så den 30-årige dansker nu igen kan spille turneringer. Det sker fordi retssagen mod Thorbjørn er udsat helt frem til december 2021. Når der falder dom i sagen, vil European Tour overveje om der skal stilles yderligere sanktioner.

Thorbjørn har været suspenderet siden udgangen  af juli 2019. Han kan spille med når touren genoptager deres turneringer i Østrig og England om få uger.

På det mere sportslige plan, spillede Lucas Bjerregaard en fin første runde af Rocket Mortgage Classic i Detroit. Hans 69’er (-3) rækker til en delt 46. plads lige inden for cuttet. Sebastian Cappelen havde også gang i en god runde, da han rendte ind i en triple bogey på 18. hul – hans 9. – men han fik vendt bøtten og kom rundt i par og skal levere en god runde i dag for at klare cuttet.

I toppen fører Doc Redman, Scott Stallings og Kevin Kisner i -7. Bryson DeChambeau er blandt spillerne et slag efter. Han imponerede igen med sine monsterdrives, og kun lidt udfordringer med længden på hans jernslag afholdt ham fra at smadre hele feltet. Han bliver interessant at følge de kommende dage.

Foto: Thorbjørn Olesen kan snart spille turneringer igen. (Getty Images)

DEL
Forrige artikelNorge og Tyskland er fine golfdestinationer
Næste artikelBornholm er klar til turistboom!
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.