Du har allerede nu mulighed for at tilmelde dig Golf masters 2018 på Samsøs smukke golfbane. Turneringen er for par i alderen 50+ og afvikles fredag den 29. juni og lørdag den 30. juni.

 

Arrangørerne bag Golf masters 2018 Bernt Hansen og Jørgen Bundgaard, kendt for at afvikle den landsdækkende turnering Ø-Golf for seniorer, har fået utallige opfordringer til at fortsætte i et nyt format efter at turneringens hovedsponsor har trukket sig.

”Vi har fået rigtig mange henvendelser fra folk, der har været med til at spille Ø-Golf for seniorer, og de opfordringer har vi gjort noget ved. Vi er i fuld gang med at planlægge den nye turnering, siger arrangør Bernt Hansen og fortsætter:

”Vi har været meget glade for samarbejdet med Dansk Ø-ferie og rederiet Færgen, men de har valgt at indskrænke deres sponsorater. Heldigvis har vi blandt andre fået Bandholm Hotel og green2green som nye sponsorer.

Turneringen afvikles på en weekend på en af Danmarks smukkeste golfbaner. Samsøs bane er en rigtig seaside-bane, hvor flere huller spilles helt ud til vandkanten.

Hovedpræmierne er et Gastroophold i luksussuite med to runder golf for to på Bandholm Hotel og en uges ophold i Sydspanien med fly og golf for to fra green2green.

 

Tilmelding

Book via danskoferie.dk/samsoe eller tlf. 6991 165

Ud over golfpakken kan I deltage i festarrangementet lørdag aften for 250 kr. og købe ekstra greenfee torsdag og søndag for 250 kr. Tilmelding skal ske på Golfbox, hvor du også skal oprette dig til turneringen.

Der er kun plads til 64 par, så først til mølle.

Forrige artikelNy laserafstandsmåler med GPS fra Garmin
Næste artikelAVX – bedre end ProV1?
Klaus Hybler
Klaus Hybler er en erfaren journalist og Klaus er ofte på farten når han dækker emner som rejser og baner, men Klaus tager ofte andre emner op, som berører golflivet i Danmark, om det så er i den enkelte klub eller på unions-niveau hos DGU.