Sidst i 2017 lancerede Titleist deres nye AVX bold i 3 udvalgte stater i USA. Florida, Californien og Arizona blev brugt til testmarkeder, og de har taget så godt imod bolden at Titleist nu officielt lancerer den nye bold. Jeg tænker dog at det var lidt spil for galleriet, da jeg ikke kan forestille mig at Titleist var nået så langt i produktionen, og så alligevel skulle undlade at sende den på markedet. Det var nok mere fordi at AVX ikke skulle overskygge de to andre modeller som Titleist lancerede ved årets PGA Show i Orlando.

Jeg fik for første gang fingrene i en kasse AVX i nogle uger siden under et ophold i Florida. Jeg forventer bolden på det danske marked og kort tid. Prisen er den samme som ProV1, og ud af æsken føles den også meget som Titleist top model. På banen er der heller ikke den store forskel. Man er nok nødt til at have den med i en Trackman for at måle sig til forskellen, men det bliver i et andet nummer.

AVX er klar behagelig at slå til, og i de primitive test jeg kunne udføre over et par runder på banen virker det som om den er lidt længere fra tee en ProV1. Det er især på træt lidt ude af midten at det føles længere. Den flyver måske en anelse lavere, men det er også i overensstemmelse med hvad Titleist siger den skal. Jeg har en

Forrige artikelGolf masters 2018 på Samsø
Næste artikelErik Kolmos’ appel gik viralt
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.