Garmin lancerer Approach Z80, en laserafstandsmåler til golf med GPS, der giver præcise afstandsmålinger til flaget fra op til 320 meter med en nøjagtighed inden for 25 cm. Approach Z80 har også en række nye grafiske funktioner, såsom golfbanekort i søgeren, så spillerne kan se afstande til hazarder og layups samt greenens form på over 41.000 baner over hele verden.

Approach Z80 vil ændre måden golfspillere bruger en laserafstandsmåler på. Til forskel fra traditionelle laserafstandsmålere viser Approach Z80 et 2-D overblik i farve af både Course View og Green View-detaljer gennem linsen. Når man ser gennem søgeren, får man en fuldfarve 2-D Course View-kortlægning, der viser afstande til hazarder og greenen. Med et enkelt tryk på Range-knappen vil flagfinderfunktionen låse sig fast på flaget og vise den præcise afstand. Samtidig vil kortet automatisk zoome ind for at vise greenens position i 2-D og afstande til front og bagkant. En laserafstandsbue vil blive tegnet på greenen i afstanden til flaget, så golfspilleren kan se om flaget er foran, midt på eller på bagkanten af greenen. Buen kan også bruges til at se, hvad der mere er i spil, når der måles op til andre mål på banen.

Derudover vil Approach Z80 automatisk bestemme, hvilket hul spilleren er ved for at give et præcist banelayout og parinformation. Funktionen PlaysLike Distance justerer afstande alt efter, om det går op eller ned ad bakke, så brugeren kan vælge det bedste jern i situationen. Når en golfspiller står foran et blindt skud, viser Z80 retningen og afstanden til midten af greenen ved hjælp af Pin Pointer-funktionen. Det er let at slå turneringsmodus til for at gøre enheden lovlig i turneringer og slå det fra for at aktivere funktionerne PlaysLike og Pin Pointer. Spillere vil kunne udnytte alle de funktioner uden at fjerne øjnene fra søgeren. Med indbygget billedstabilisering og 6X forstørrelse, giver Approach Z80 brugeren en skarp og klar visning, der viser hullayoutet.

Approach Z80 er let og kompakt og bliver leveret med en praktisk taske med karabin, så den altid kan være inden for rækkevidde. Approach Z80 kan købes fra 2. kvartal 2018 til en vejledende udsalgspris på 5.399 DKK.

Forrige artikelDen Hvide Haj som katalysator
Næste artikelGolf masters 2018 på Samsø
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.