Made in Denmark Challenge spilles i denne uge på Himmerlands Backtee Course

Joachim B. Hansen er bookmakernes favorit til at vinde Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel. Den formstærke nordsjællænder har én sejr på Challenge Tour i denne sæson ogh spiller næsten konstant med i toppen. På en slags hjemmebane i Himmerland kan han spille sig til tops på pengelisten, og den slags kan jo være en npk så attraktiv gulerod.

Gratis adgang

Joachim slår ud fra 10. hul på European Tour-banen, Backtee Course, kl. 8.20 i morgen i selskab med David Law og Stuart Manley. Allerede kl. 7.30 åbner Daniel Løkke ballet når han slår det første slag fra 1. hul.

Der er gratis adgang hele ugen og der er en ganske god chance for at få set noget rigtig god golf. Dels er vejrudsigten god, dels er det et temmeligt stærk felt, hvor ca. 50 af de 156 startende har spillet med i Made in Denmark på banen. Blandt dem, der har prøvet at vinde på selve European Tour er vor egne Jeppe Pape Huldahl og Mads Vibe-Hastrup. Sidstnævnte er en af en del Ecco Tour-spillere, der har fået et wild card til turneringen.

 

Forrige artikelForkælelse når det er bedst
Næste artikelPas- og visumregler
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.