Luksus og velvære er nøgleordene bag en ny butik i Holbæk. Her præsenteres en lang række produkter indenfor underdørs spabade, saunaer og luksuriøse gasgrill, og det hele til fornuftige priser.

Hos ”Udespa & Living” forhandler man udvalgte kvalitetsprodukter, såsom Softub Spa, Dimension One Spa, Wärmegrad saunaer og Napoleon BBQ Gas-grill.

Her kan alle drømme om et udendørs spa, sauna i haven eller en lækker gas-grill opfyldes, og det er en god ide at kigge forbi den nye konceptbutik, før drømmekøbet foretages.

Softub-modellerne er populære og opfylder alle fremtidige regler og standarder for energi- og er overlegen i form af miljøvenlighed og energieffektivitet. Selv køb og vedligeholdelse af Softub kurbade holdes overkommelige. Softub Spa er en oase af komfort og afslapning.

8 gode grunde til at vælge Softub:

 1. Transportabel
  Transportabel, let og nem at installere. Softub er det mest alsidige spa i verden, trodser grænser og omdefinere betydningen af uendelige muligheder. Det mest transportable spa til dato og der er ingen begrænsninger når det kommer til placeringen.
 2. Hygiejnisk
  Den automatiske rensningsfunktion, Softub ozonisatoren, hjælper intensiv og sikrer hygiejnisk vandrensning, så du kan slappe af i krystalklart vand hver gang.
 3. Støjsvag
  Slap af – nyd freden og roen! Takket være vores innovative Whisper Technology Softub motor som er den mest støjsvage i branchen.
 4. Fleksibel
  Nem installation, innovativt skummateriale og god komfort fra præ-formet siddepladser giver bevægelsesfrihed og ultimativ komfort i enhver position.
 5. Energivenlig
  Softub har været den ubestridte markedsleder i varmegenvinding og varmegenvindingsteknologi i over tyve år og producerer prisvindende varme kurbade uden en særskilt varmelegeme. Hydromaten inkorporerer pumpe, motor og varmelegeme i en enkelt enhed. Det filtrerede vand er opvarmet af den overskydende varme, der naturligt genereres af motoren, hvilket reducerer energiforbruget til et absolut minimum. Denne innovative teknologi og anvendelse af vores højt isolerende isoleringsskum ‘Polybond’ ‘ gør din Softub til det mest energieffektive spabad på markedet.
 6. Komfortabel
  Softub er indbegrebet af komfort og afslapning Softub Spa er en oase af komfort og afslapning. Det bløde, men faste skummateriale Polybond giver optimal komfort og støtte i enhver position, som uden tvivl har skabt det mest behagelige spa til dato.
 7. Vejrbestandig
  Regn eller solskin, hedebølge eller frostvejr, Leathertex, vil beskytte din Softub Spa selv under de strengeste vejrforhold. Softub er bygget til at modstå selv det sværeste vejrforhold.
 8. Stilet
  Smukke materialer, moderne farver, stilfuldt tilbehør – en Softub er indbegrebet af design, stil og suveræn kvalitet.

Udespa & Living ligger på Mellemvang 3 i Holbæk

Forrige artikelPROfil: Det vigtigste er at føle, at man gør en forskel
Næste artikelGratis adgang til Challenge Tour i Himmerland
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.