ANNONCE FOR HOTEL OASIA
Planlægger du et weekendophold med kæresten, familien, gode venner eller en venindetur, hvor der både skal være plads til golf, shopping og lækker mad, så kan vi anbefale det lille boutique- og designhotel, Hotel Oasia, der tilbyder forkælelse og diskret luksus i hjertet af Aarhus.

Hyggeligt designhotel i midten af Aarhus er oplagt for den kræsne golfspiller

Charmerende, skønne Aarhus er Danmarks næststørste by og et epicenter for den aktive ferie, smukke natur og pulserende storbyoplevelser. Uanset om du søger de bedste golfbaner, det største udvalg af shoppingmuligheder, de lækreste gourmetrestauranter eller de skønneste naturoplevelser, så leverer Aarhus.

Derfor er det også et af danskernes foretrukne steder at tage på weekendophold, fordi området har så meget at tilbyde – både for det voksne kærestepar der vil lade romantikken blomstre, for familien som skal opleve en masse børnevenlige aktiviteter eller for venner og veninder som tager på weekendophold for både at bruge en masse tid sammen fx på golfbanen, men som også gerne vil nyde shopping, kulturliv og spise på gode restauranter.

Aarhus har et væld af overnatningsmuligheder. Vi faldt for boutique- og designhotellet, Hotel Oasia, som udmærker sig ved at have en fuldstændig unik placering i hjertet af Aarhus – men trods den centrale beliggenhed, er hotellet skjult som en lille oase og ligger derfor dejlig diskret. Hotellet har en meget hyggelig og hjemlig atmosfære, hvilket giver det et personligt præg. Det kommer også til udtryk hos det meget venlige og servicemindede personale, der hjælpsomt møder én i øjenhøjde med sød østjysk dialekt.

Gennemført skandinavisk designstil og varm, hjemlig atmosfære. Foto: PR-billede fra Hotel Oasia.

Nærmeste golfbane er kun 15 minutter væk…

Fra Hotel Oasia kan man nemt udforske Aarhus by i gåafstand. Lige om hjørnet er strøget i Aarhus og man kan spadsere ned til latinerkvarterets hyggelige butikker og spisesteder. Der er kun få hundrede meter til fx ARoS (Aarhus Kunstmuseum), Musikhuset, Scandinavian Center, Den Gamle By, Domkirken, Vor Frue Kirke og Kvindemuseet. Og kommer man i bil er der kun få minutter til Mindeparken med Dronningens sommerresidens, Marselisborg Slot, Moesgaard Museum eller Aarhus lystbådehavn.

De nærmeste golfbaner vi kan anbefale er Aarhus Aadal Golf Club (14 min. kørsel), Marienlyst Golfklub (15 min. kørsel), Aarhus Golf Club (15 min. kørsel), Mollerup Golf Club (19 min. kørsel) og Lyngbygaard Golf (21 min. kørsel). Det er derfor nemt og hurtigt at komme ud og spille en runde golf på sit ophold.

Fantastiske Aarhus – en by fuld af oplevelser, shopping og skønne spisesteder. Foto: PR-billede fra Hotel Oasia.

Værelser med Hästens senge og designmøbler

Hotel Oasia har 91 værelser og suiter indrettet med rene linjer og nordisk design, hvor det tydeligt skinner igennem, at der er fokuseret på æstetik, funktionalitet og hygge. Hotellet er møbleret med designmøbler fra nogle af de største designere i Norden. På værelserne finder du særligt fremstillede designmøbler, Hästens senge samt Bang & Olufsen tv med chromecast. Herudover er rå plankegulve med til at understrege den rene, nordiske stil.

Hos Hotel Oasia er der en fin linje mellem kvalitet og bæredygtighed. Derfor prioriterer de bæredygtige initiativer, der gør det nemt for gæsterne at få et bæredygtigt ophold med hensyntagen til miljøet. Hotellet har en Green Key-miljøcertificering, som er en række strenge miljøkrav der skal opfyldes. Du kan som gæst derfor med god miljømæssig samvittighed indlogere dig på hotellet – her er der styr på tingene.

Værelser med stilfuld, nordisk indretning og lækre designelementer. Foto: PR-billede fra Hotel Oasia.
Brudesuiten på Hotel Oasia med lækkert fritstående badekar og plantevæg. Foto: PR-billede fra Hotel Oasia.

Atmosfærisk lounge og moderne fitnessområde

Hotellets lounge- og barområde er et naturligt samlingspunkt, hvis man ønsker at nyde en varm eller kold drink før middagen i byen, eller blot som afslapning efter en begivenhedsrig dag i Aarhus. Indrettet med smukke Bent Hansen-stole i et nordisk, naturligt og råt loungemiljø, føler man sig hurtigt rigtig godt tilpas.

Er man sunket for dybt ned i loungestolene, kan man kvikke sig selv op i det moderne fitnessområde i underetagen, hvor man kan vedligeholde motionen med alle de nødvendige faciliteter inden for kondition, crossfit, styrke og motorik. Så er der ingen undskyldninger for ikke at træne bevægelighed og stabilitet, så du også bliver en bedre golfspiller.

Den perfekte start på en god aften i Aarhus starter i baren på Hotel Oasis. Foto: PR-billede fra Hotel Oasia.
Flot fitnesscenter på hotellet med udsigt til atriumgården. Foto: PR-billede fra Hotel Oasia.

Morgenbordet du vil glæde dig til

Den bedste start på dagen – uanset om man skal spille golf eller på shopping i Aarhus – er et lækkert morgenmåltid. Og her imponerer Hotel Oasia igen. De prioriterer en god morgenmadsoplevelse højt, og det mærkes som gæst.

Deres lækre morgenbuffet indeholder nøje udvalgte økologiske produkter, hjemmebagt brød, pålæg og oste, hjemmelavet kompot og granola – og så er der selvfølgelig den økologiske kaffemaskine, der serverer dig en lækker, friskbrygget, varm kop kaffe.

Hotellet har i øvrigt det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af de indkøbte føde- og drikkevarer i deres restaurant er økologiske. Velkommen til Hotel Oasia.

Morgenmadsrestauranten i lyst, venligt miljø danner rammen og gode smagsoplevelser. Foto: PR-billede fra Hotel Oasia.

Golfbladet.com var inviteret af Hotel Oasia.
Hotel Oasia har ikke har haft indflydelse på artiklens indhold.

ANNONCE FOR HOTEL OASIA
Forrige artikelSchloss Ranzow knejser over golfbanen
Næste artikelDesperat Normans nye alliance kan åbne for OWGR point
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@golfbladet.com. Anders er også freelance digital konsulent.