Anden runde af Oman Open i Muscat blev færdigspillet under forhold, der bragte mange udgaver af The Open i erindring: Voldsom blæst og et cutt, der bevægede sig konstant og sluttede på +4, mens gennemsnitsscoren for runden gik tilsvarende op og op.

JB Hansen missede sit parputt på 17, men var tæt på birdie på 18. I -5 kunne han selvfølgelig ærgre sig over at have været i -9, før sandstormen satte ind, men som helhed skal han være taknemlig over at have fået største delen af sin runde under fine forhold, og når han kl. 17 lokal tid slår ud til runde 3, er det i førerbold med Max Kiefer, som han deler føringen med.

Derimod ikke med Kurt Kitayama, som i -4 deler tredjepladsen med Fabrizio Zanotti, Italien, Gaganjeet Bhullar, Indien og Brandon Stone, Sydafrika, der med fem huller tilbage af anden runde stadig ikke havde en bogey i turneringen og nåede at være alene i spidsen. Så fik han to bogeys trods alt, men smilede sig gennem hele dagen.

Det gjorde Yusaka Miyazato ikke. På de sidste seks huller løb han ind i en triple bogey (tre gange i vandet på samme hul), en dobbeltbogey og to bogeys og forsvandt meget pludseligt ud af toppen.

Jeff Winther skaffede sig lidt luft med eagle-birdie på dagens tredje og fjerde hul, og selv om han også kæmpede med stormen, sluttede han dog som nr. 32 i +2, mens det meget pludseligt brast for Thomas Bjørn, der endte i +13.

 

Forrige artikelVæk med de dobbeltbogeys II
Næste artikelLucas’ lærepenge
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.