Lucas Bjerregaard spiller fremragende golf i Honda Classic på PGA National i Florida. I anden runde gik han the Bear Trap i -2, havde seks birdies i alt og var bogeyfri – men der var igen to dobbeltbogeys. Selvfølgelig er det uretfærdigt, men alligevel: Uden de fire dobbeltbogeys havde han ført turneringen klart.

Danskerens putter glødede, da han holede putts på op mod en halv snes meter, og hans afslutning var smuk på hullerne 8 og 9. Hvinende drives over vand til det rigtige sted på fairway. Brillante andetslag til tæt på pinden og to birdies.

Det er så de to slag, han er under par, og han rykkede frem som nr. 22, et avancement på 18 pladser. Turneringen føres af Sungjae Im og Keith Mitchell i -6 foran Lucas Glover -5 og en sværm af spillere i -4, blandt dem minsandten gode gamle Freddie Jacobson.

På PGA Tour har Bjerregaard hidtil kun spillet US Open, så det tegner til en smuk debut i de mere ydmyge PGA-begivenheder – og det er Honda Classic jo ikke engang. Den er blandt de bedste ikke-majors.

Forrige artikelJBH fører Operation Ørkenstorm
Næste artikelJBH fører Operation Ørkenstorm II
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.