Adam Scott angreb heroisk, men verdens bedste var for god.

Justin Rose understregede sin position som verdens bedste golfspiller, da han vandt Farmers Insurance Open på Torrey Pines i Californien i sikker stil. Briten sluttede 21 under par efter 63 i 1. runde på North Course og derefter 66, 69, 69 på US Open-banen South Course.
Ingen kunne matche det, selvom Rose undervejs gav små åbninger. Lørdag havde han f.eks. to dobbeltbogeys på kortet, og søndag havde han tre bogeys på for9. Men han holdt hovedet koldt og leverede fremragende golf hver gang han var en smule presset.
Australske Adam Scott satte et hårdt angreb ind til slut, og lavede fire birdies på de sidste fire huller, men kom aldrig nærmere end de to slag han sluttede efter Rose.

Gooch udnyttede sin chance

Der var bare én amerikaner i top7; 27-årige Talor Gooch, der blot var nummer 242 i verden. I sidste uge sluttede han alene på 4. pladsen i Desert Classic, hvilket gav ham en plads i feltet på Torrey Pines, og han leverede endnu en stor præstation med en delt 3. plads med Hideki Matsuyama i -16. Dermed kommer Gooch også med i næste uges turnering på Riviera Country Club i Los Angeles.
Femtepladsen blev delt i -14 af Jason Day, Rory McIlroy og Jon Rahm. Rahm var ude i førerbolden med Rose og Scott, men havde en af de dage, hvor han bare ikke kunne lave birdies, og kom aldrig med i topstriden for alvor. Tiger Woods spillede sin bedste runde i turneringen med en 67’er og sluttede på delt 20. plads.
Se slutresultatet her.

Forrige artikelVdenskaben triumferede i Dubai
Næste artikelNy chefgreenkeeper til Skjoldenæsholm
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.