I starten af februar tiltræder Rune Gundtoft stillingen som ny chefgreenkeeper på Skjoldenæsholm. Rune er 38 år og bor til daglig i Kerteminde på Fyn med sin kone og to børn. Rune har arbejdet som greenkeeper på Great Northern, han stod i lære på Lillebælt og kommer senest fra stillingen som førstemand i Barløse Golfklub.

– Jeg er sikker på, at vi med Rune får en god chefgreenkeeper, som bringer en masse spændende og alsidige erfaringer med sig i bagagen og som Skjoldenæsholm vil få gavn af. Ydermere får Rune et godt skudsmål fra tidligere kolleger, hvilket giver os forventninger om, at han vil passe godt ind i det dygtige greenkeeper team vi har i dag, siger direktør på Skjoldenæsholm Golf, Peter Jespersen.

Rune Gundtoft, der selv er lavhandicap golfspiller, ser frem til at begynde arbejdet på Skjoldenæsholm:

– Spilleoverflade er en væsentlig del af golfoplevelsen for golfspillere uanset niveau. Gennem mine egne erfaringer som golfspiller og greenkeeper, har jeg en god fornemmelse for, hvornår en golfbane er god at spille på. Det vil jeg være meget optaget af at levere til medlemmer og gæster på Skjoldenæsholm. Jeg ser frem til for alvor at komme i gang med den opgave, sammen med en masse gode kolleger i greenkeeperstaben, siger Rune Gundtoft.

Forrige artikelJustin Rose vandt på Torrey Pines
Næste artikelTirsdagsanekdoten
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.