144 spillere til start i Sony Open på Hawaii, hvor de fleste tror at Justin Thomas vinder for anden gang på tre år.

I aften dansk tid går startskuddet på Sony Open in Hawaii, den 10. turnering i PGA Tours sæson 2018-19. Forsvarende mester er 32-Patton Kizzire fra Alabama, der for et år siden vandt efter ikke færre end seks hullers omspil mod James Hahn.

Sejren var Kizzires anden inden for få måneder i samme sæson, men siden er han stået lidt i stampe og har ikke skabt de resultater mange forventede ville følge.

Kizzire er dog alligevel blandt de spillere, som eksperterne forventer, kan blande sig i topstriden. Gode oplevelser med en bestemt bane betyder ofte rigtigt meget.

Stjernenavne

Turneringens største favoritter er dog verdens aktuelle nummer 4, Justin Thomas, der vandt Sony Open i 2017, efter at have gået første runde i 59 slag!, og sidste uges runner-up, Gary Woodland, der allerede tre top5 placeringer i indeværende endnu unge sæson, og Bryson DeChambeau, der har tre sejre i sine seneste syv starter og som blev nummer 4 i sidste uges stærk besatte Sentry Tournament of Champions på den anden af de naturskønne øer i Hawaii ø-gruppen.

Spieth er tilbage

Der samler sig også stor interesse om Jordan Spieths comeback. Den tidligere verdensetter er dumpet ned som nummer 17 på verdensranglisten, og har ikke spillet siden han missede cuttet i Mayacoba Classic i begyndelsen af november.

Waialae Country Club har lagt bane til PGA siden 1965, og kun to andre baner har en længere historie med PGA Tour – bortset fra et par major-baner.

Sony Open in Hawaii kan følges live på Eurosport 2 i nat fra kl. 01 til 04.30, samme tid fredag og lørdag, og fra midnat til 04.00 natten til mandag. Morten Buckhøj kommenterer, med Andreas Hartø som medkommentator i weekenden.

Livescoring kan følges her.

Foto: Getty Images

Forrige artikelHøjgaard-tvillingerne turner pro
Næste artikelTo unge og en veteran
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.