Aldrig har der været spillet mere på udfaldet af Masters end i år, og interessen er steget til tsunamihøjder, efter at en enkelt person fra Nevada satte 85.000 $ på sejr til Tiger Woods.

Odds er 14-1, så vinder Woods, må det London-baserede William Hill punge ud med 1.190.000 mio. $, lige under 8 mio. danske kroner.

Det var ikke en enkel sag at få lov at sætte pengene. William Hill’s Nick Bogdanovich ringede til den dristige spiller for at sikre sig, at der ikke var tale om en fejl, og at han i virkeligheden havde villet sætte 85 $ eller måske 8.500 $.

Det var ingen fejl, og så måtte Bogdanovich i stedet ringe til sin øverste direktør for at få tilladelse til at acceptere et væddemål med så stor risiko. Den fik han, og det fik i øvrigt odds på Tiger Woods til straks at falde til 10-1.

Indtil det sensationelle bet blev placeret, havde størstedelen af spillerne troet på Rory McIlroy fulgt af Dustin Johnson. McIlroy er stadig favorit, men hos bookmakerne ligger Tiger nu lige med Johnson.

Forrige artikelPrag er en fuldfed golfdestination
Næste artikelTiger tryllede
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.