Det ene Augusta Roar afløste det andet, da Tiger Woods (billedet) på anden runde af Masters begyndte at trylle som i de gode gamle dage. Utrolige putts fulgte elendige drives, der flere gange blev fulgt af nærmest mirakuløse andetslag. På de afsluttende huller var det marginaler, der kostede ham føringen og at sende spillerne på +3 ud i mørket. Woods spillede sig frem i -6 på en delt sjetteplads et enkelt slag efter de fem førende.

Spillerne i +3 havde allerede rystet tidligere, da Adam Scott kom til -8, men så missede han et putt på under 1 m, og så var de inde i varmen igen, 10 slag efter de førende.

Dem er der nok af. Francesco Molinari, Jason Day, Brooks Koepka, Adam Scott og Louis Oosthuizen ligger alle i -7 med Justin Harding, Xander Schauffele, Woods og Dustin Johnson et enkelt slag bagude.

De to danske deltagere spillede begge solide runder. Lucas Bjerregaard brillerede med en blændende eagle på 15, og den sikrer ham en krystalbowle, som Augusta National belønner alle eagles med. Desværre fulgte der bogeys på 16 og 18, så dagens facit blev par. Han ligger dermed i -2 ligesom Thorbjørn Olesen, der gik dagen i -1 med tre birdies og to bogeys og store problemer med tålmodigheden. Som vi forudså, blev det et problem med Kevin Na’s l-a-n-g-s-o-m-m-e spil.

Spillet var afbrudt i en lille halv time, fordi en tordenbyge kom tæt på, og senere regnede det kraftigt en overgang. Det kostede en del spillere birdies, fordi greens tabte lidt af deres hastighed.

Hvem fik ikke weekenden med? Af de mere kendte kan vi nævne Justin Rose, Sergio Garcia, Brandt Snedeker, Matt Wallace og Paul Casey. Den norske amatør Viktor Hovland klarer sig stadig stolt, brillerede med en eagle på 13 og ligger som delt 29 i -1

.Der er tordenfare igen i weekenden, men vi krydser fingre for, at det ikke bliver aktuelt. Det kan evt. betyde, at der vil blive startet tidligere søndag for at kunne nå at blive færdig.

Golfen og stemningen er af fantastisk kvalitet, og indtil videre har Masters præcis været den oplevelse, man håber på.

Forrige artikelKan tjene 8 mio. på sejr til Tiger Woods
Næste artikelTiger trådt over tæerne af security guard
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.