Efter et af dagens mest forbløffende slag hinkede Tiger Woods ud af træerne, mens han grimasserede. Det tog et øjeblik fokus fra det umulige slag, han lige havde sendt af sted fra et leje, omgivet af tætte træer på hul 14.

– Lad os se opad, bønfaldt Leif Nyholm på TV3 Sport, og sekundet efter viste billederne faktisk, at der ikke var nogen vej over træerne – og tilsyneladende var der tykke stammer og tyndt kvas over alt på vejen mod green.

Det var et af de tilfælde, hvor man sagde til sig selv, at nu måtte selv Tiger give sig, hvorefter han slår, og pludselig dukker bolden op tæt på pinden, og resultatet bliver en birdie.

… men tilbage i skoven ville en security guard skærme Woods mod de ellevilde tilskuere og trådte uheldigvis idolet kraftigt over højre fod, så man et øjeblik tænkte, at det kunne være alvorligt.

Heldigvis lykkedes det Tiger at trække foden til sig hurtigt nok til, at skaden ikke blev rigtigt alvorlig, men tænk, at man skal beskytte ham med security guard.

Hullet efter slog Tiger på hul 15 par-5 tre middelmåde slag, men bedst, som man frygtede for, om han kunne treputte, etputtede han i stedet. Birdie igen.

Hvis man går tilbage på Augusta Nationals app, hvor man kan se hvert eneste slag af hver enestem spiller, vil man rive sig i håret ved tanken om, hvor god runden kunne være blevet. Tiger missede faktisk adskillige korte putts, der – som flere fornemme lange – lå og balancerede på hulkanterne uden at falde i, og midt i det hele kom tordenafbruddet lige, som han skulle til at udføre et putt, der var en god birdiechance, og afbrød hans momentum.

Alligevel kan han risikere at vinde på søndag – og den, der har sat 85.000 $ på det og håber at vinde 1.190.000 $ på det, kan måske ikke sove for spænding.

På den anden side: Vædder man 85.000 $, har man formentlig ikke store pengesorger.

Forrige artikelTiger tryllede
Næste artikelEn lille perle i Mogenstrup på Sydsjælland
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.