Silkeborg-Ry Golfklub lægger baner til kvalifikationsturneringen til Made in Denmark, som samtidig er en afdeling af ECCO Tour.

Efter dagens første runde er det den lokale Oliver Hundebøll Jørgensen (på billedet med klubkammeraten Morten Ørum Madsen), der har lagt sig i spidsen efter en fornem runde i 64 slag på Ry-banen. Det er 8 slag under par, og runden inkluderede to eagles og fire birdies. Også på andenpladsen er der en dansker. Nicolai Buchwardt Kristensen, som lige har besejret monstret på Green Eagle i Tyskland, havde en eagle og 5 birdies, og var faktisk  6 under par allerede på sine første ni huller, mens norske Elias Bertheussen også ligger i -7 efter en 65’er der sluttede med dagens eneste bogey.

Fire spillere deler 4. pladsen i 6 under par, blandt dem den lokale Silkeborg-dreng og tidligere vinder på European Tour, Morten Ørum Madsen, som meget gerne vil spille endnu en European Tour turnering ved Made in Denmark.

Turneringen slutter fredag, hvor det er Silkeborg-banen, der benyttes, og der er tre pladser på spil i Made in Denmark-feltet. Følg livescoring her.

Foto fra ECCO Tours website.

Forrige artikelSej Skjoldmø kvaler til US Open
Næste artikelLIGE NU: Syv danskere i top30
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.