Hun er sej, Nanna Koerstz Madsen, og mandag kvalificerede hun sig på Marin CC i Californien til årets US Open.

Efter spilslut søndag i San Francisco kørte hun og kæresten/caddien Nicki nordpå for at se på banen, hvor Nanna mandag morgen var en af 46 spillere, der dystede om to pladser i US Open. Fire runder, kørsel og inspektion havde kostet kræfter, så da vækkeuret lød mandag morgen kl. 5.30, og det var koldt og regnfuldt, var motivationen ikke den allerbedste, men Nanna har fået hård hud af 2018.

Første runde gik i -1, tre slag dårligere end de to førende. Anden runde startede forrygende. Par 4 187 m. Slag til godt 2 m og holet putt til eagle.

Derefter gik de næste 14 huller i par med flere fejl, og ifølge Koerstz Madsen var der ingen leaderboards, så de kendte ikke stillingen, men …

Da vi mangler 3 huller kigger vi på hinanden og blir enige om fuld attack og så må det bære eller briste .

Det bar! Tre afsluttende birdies, og dermed blev de to kvalifikationspladsen nuppet af Morgan Pressel -8 og Koerstz Madsen -5, mens nr. 3 lå i -3, så der oven i købet var blevet luft. I det slagne felt fandt man bl.a. Klara Spilkova, Julieta Granada og adskillige stærke amerikanere.

Nu tager duoen hjem på en velfortjent ferie, og på Facebook konstaterer Koerstz Madsen, at de seneste otte uger har haft stor positiv virkning. Ikke mindst, fordi hun har forbedret sit bundniveau betydeligt. Det vil blive spændende at følge hende videre.

Forrige artikelUgens tv-golf: Lucas og Thorbjørn på plads i Texas
Næste artikelLokal føring i MID-kval
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.