De to bedste danskere spiller PGA Tour som optakt til næste uges PGA Championship, Fleetwood er vært og stjerne i British Masters.

Lucas Bjerregaard, nu med et midlertidig medlemskab, og Thorbjørn Olesen, har denne sæson gjort det godt i USA, og de stiller begge til start i AT&T Byron Nelson, der spilles på den ret nye Trinity Forest Golf Club lige udenfor storbyen Dallas i Texas. De meldes begge at være særdeles godt spillende og parat til igen at spille turneringsgolf efter et par ugers velfortjent pause. Turneringen er per definition stærkt besat med bl.a. Brooks Koepka, Jordan Spieth og Patrick Reed i feltet – og som et kuriosum, den tidligere quarterback fra Dallas Cowboys Tony Romo, der for anden gang i denne sæson har fået en invitation. Der er mange, der synes det er useriøst og en hån mod de pro’er, der kæmper hårdt for at etablere sig på touren, at en dygtig amatør som Romo kommer med fordi han er kendt, men det trækker publikum og tv-seere. Danske seere kan følge Lucas, Thorbjørn og Romo på GOLFTV torsdag-fredag fra kl. 21.30-00.30 og lørdag-søndag fra kl. 19. Der er traditionen tro featured groups fra kl. 14 og 16.30 i weekenden.

Tre – og en på spring

Tommy Fleetwood varmer op til PGA Championship hjemme i England, hvor han er turneringens vært i British Masters på Hillside Golf Club, hvor også top50-spillerne Tyrell Hatton, Matt Wallace og Eddie Pepperell er med. Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen og Jeff Winther udgør turneringens danske islæt, men kan få følgeskab af Lasse Jensen, som er 1. reserve. Viasat Golf/Viaplay sender fra 11.30-15 og igen fra 16.30-20 (torsdag-fredag), fra kl. 14-19 lørdag og 11.30-16.30 på søndag.

Og det andet

I denne uge kan man også følge PGA Champions Tour fra USA på GOLFTV fra fra 18-21 torsdag-fredag, og 21-00 i weekenden, hvis man vil hygge sig i selskab med Miguel Angel Jimenez, Fred Couples og de andre gamle drenge i major-turneringen Regions Traditions. Sebastian Cappelen er med i KC Golf Classic i Kansas City på Web.com Tour.

LPGA Tour holder pause i denne uge og der er heller ingen turnering på Ladies European Tour. DGU’s elite for drenge, piger, damer, herrer, seniorer og veteraner er alle i spil forskellige steder i landet til sæsonens første DGU Elite Tour.

Foto: Getty Images

Forrige artikelTirsdagsanekdoten: Verdens langsomste hole-in-one
Næste artikelSej Skjoldmø kvaler til US Open
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.