PGA-turneringen Honda Classic med deltagelse af stjerner som Justin Thomas, Brooks Koepka og Rickie Fowler bliver en stor udfordring for danskeren, der har fået en smigrende invitation. Måske lidt, fordi Honda Classic er kommet i klemme i det stramme forårsprogram, der er resultatet af PGAs sæsonomlægninger, så ‘kun’ tre af verdens top-10 er til start.

Feltet er nu fremragende alligevel på banen, PGA National i Florida, der ikke mindst kendetegnes af Jack Nicklaus’ Bear Trap, ‘Bjørnefælden’, som er det samlede kælenavn for hullerne 15-17. Som Nicklaus har sagt, afgøres mange turneringer her.

Golf-TV sender fra turneringen torsdag og fredag 20.00 til midnat. Lørdag fra 19.00 til midnat og søndag fra 19.00 til 0.30. De første to dage kan man også følge begivenhederne på Eurosport 2.

Flere danskere er i ilden i denne weekend. Tre har allerede spillet første runde af Oman Open i Muscat. Her ligger Joachim B. Hansen nr. delt 15 i -2, mens Thomas Bjørn og Jeff Winther er på delt 76. plads i +1. Kurt Kitayama, USA, fører i -6. Her transmitterer Viasat fredag 7.30 – 9.30 og begge dage i weekenden fra 9.00 – 13.30.

I Australien spiller Emily Pedersen på LET Canberra Classic, der kun går over tre runder.

Forrige artikelOplev Madeiras perfekte golfbaner og få oplevelser med!
Næste artikelUnikt turneringsformat i Jordan
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.