Mange golfentusiaster vælger med fordel, at tage til udlandet og prøve kræfter med deres golfbaner i stedet for de klassiske herhjemme. Hvis du er en af dem, så kan Madeira være noget lige for dig.

Madeira er en del af en mindre øgruppe og ligger i Atlanterhavet mellem Portugal og Marokko.

Her får du muligheden for at få dejlig meget sol, se en masse urgamle områder og på samme tid få spillet en masse golf.

Madeira

At tage til Madeira vil uden tvivl være et unikt syn ved første øjekast. Vælger du en ferie til den portugisiske ø Madeira, får du rig mulighed for golfspil, på samme tid kan du tage en pause for, at opleve bl.a. øens frodige natur.

Her kan du se øens dejlige natur, med grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools.

Har man lyst kan man nyde solen der hænger over øen næsten året rundt, hertil kan man nyde den ved en af øens mange forskellige strande.

Ud over den dejlige natur og de luksuriøse strande, er øen kendt for at have ekstremt flotte hoteller som man ikke kan undgå at blive forelsket i.

Funchal

Funchal er øens hovedstad og rækker over både meget moderne områder med smukke omgivelser, men på samme tid kan man finde oldgamle kulturskatte som er over 500 år gamle.

Hovedstaden er kendt for, at være midtpunktet for absolut al handel på øen. Du kan også se et af deres flotte store markeder, bl.a. ”Mercado Dos Lavradores”. På markedet kan du ud over, at købe fortræffelig frisk fisk også købe ikoniske kulturelle vare.

Omkring liggende øer

Øen Madeira har fået opkaldt sit navn efter øgruppen som den ligger i, her er øen hovedøen og den primære turistattraktion.

Man kommer dog ikke uden om en sejltur til de omkring liggende øer, her er det oplagt at sejle til Porto Santo. Porto Santo tilbyder også nogle enestående oplevelser, hertil smukke strande.

På Porto Santo har du også mulighed for, at prøve deres kendte 18 hullede golfbane.

Golfmuligheder

Når det er blevet tid til at lufte køllerne, byder Madeira også på dejlige og gode golf muligheder.

Du kan hen henholdsvis prøve to forskellige golf områder på øen.

Santo da Serra Clube de Golf

Hvis du vælger Santo da Serra golf club, har du en enestående udsigt over Machico kysten hvor du har mulighed for at spille golf, der hurtigt tager hele dagen.

Der har her været golf baner siden 1937 hvor banen originalt blev bygget. Banen blev dog i 1991 gennemrenoveret af den kendte golf arkitekt Robert Trent Jones. Her blev banen total renoveret hvor han med stor fordel fik udnyttet det flotte landskab, hvilket gav baggrund for en enestående udsigt under golf spillet.

Banen blev desuden udvidet til enestående 27 hullers fordelt over 3 golfbaner, hvilket sikre dig en helt dags spilleoplevelse.

Du får ved banen også mulighed for, at kunne nyde klubhuset med panoramaudsigt fra restauranten, bar og terrasse med et imponerende syn ud over vandet.

Palheiro Golf

Palheiro golfbane ligger lige ved det fem-stjernede hotel Casa Velha do Pelheiro.

Golfbanen giver dejlige golf muligheder, som man ikke ser i Danmark. Banen er en del mindre en Serra golf club, den er på 18 huler fordelt over en enkel golfbane. Banen ligger næsten 500m over kystens overflade, her får en enestående udsigt du kan nyde med din bedre halvdel eller golfmakker.

Billeje

Når du står og skal navigere rundt på øen, hertil planlægge hvilke baner i skal til, og hvilke kulturelle ting i brænder efter at opleve. Så kan du med fordel leje en bil for at komme frem og tilbage, især hvis man har golf gear med på turen.

På trods af Øens gamle alder er der lavet en del renoveringer så man kan navigere rundt, så nemt som muligt som turist. Du kan med fordel kører fra start, ved at leje en bil i Madeira lufthavn.

Bilmuligheder

Når du skal leje bil, er Billeje en dejlig nem portal at bruge til leje på øen. Den sørger for et bredt udvalg af biler du kan vælge imellem. Du kan med fordel vælge mellem hvilken slags bil, du føler dig mest sikker ved at navigere.

Du kan vælge mellem alt fra deres klasse-menu, her går niveauet fra ”mini” udgaverne som er til parret der vil navigere så let omkring på øen som muligt.

Det er dog mindre praktisk til alt golf udstyret, derfor kan man med fordel vælge en stationcar, så er man sikker på der ikke mangler plads til alt udstyret.

Men man kan også vælge fra det mere ekstravagante udvalg og se i deres Premium menu.

Med en bil med på ferien, er du sikret den mest behagelige og nemmeste navigation rundt på øen, direkte fra feriestart ved lufthavnen.

Artiklen er sponsoreret

Forrige artikelTirsdagsanekdoten
Næste artikelLucas Bjerregaard spiller Honda Classic
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.