Lucas Bjerregaard kæmpede med hele den vilje, han havde, men var tydeligt drænet for mental energi under kampen om tredjepladsen i Dell Technologies Match Play mod Francesco Molinari (billedet fra Getty). Han havde stadig fremragende slag, men når chancerne bød sig, klarede han ikke at gribe dem. Han var bagud hele vejen, og slutcifrene blev 4&2 til italieneren.

Lad os glemme finaledagen og huske på den utrolige præstation, det var at nå frem til semifinalerne. Brian Barnes besejrede i Ryder Cup 1975 Jack Nicklaus to gange på samme dag. Det var en præstation af samme slags, Bjerregaard stod for, da han lørdag først besejrede Henrik Stenson og derefter Tiger Woods – og det efter at have scoret 2,5 af tre mulige i den indledende gruppe med bl.a. sejr over verdens nr. 5, Justin Thomas. Selv vil han formentlig også huske, at han tjente 3,8 mio. kr. i præmie og kom tæt på at rykke ind i verdens top-40.

Allerede i den kommende uge vil vi igen få Lucas Bjerregaard at se på PGA Tour, da han i ugen op til Masters har fået invitation til at spille Valero Texas Open, og PGAs tv-rating vil meget hurtigt stige i Danmark, noget af et kup for Golf-tv.

Finalen mellem de to amerikanske spillere vandtes af Kevin Kisner 3&2 over Matt Kuchar.

Forrige artikelLucas mod Molinari om 3. pladsen
Næste artikelGolfhistorisk stilehæfte
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.