Steen Tinning faldt tilbage på Seychellerne, mens Jeff Winther og Joachim B. Hansen ligger lige.

Det blev ingen stor dansker-lørdag i hverken Sydafrika eller på Seychellerne. Sidstnævnte paradis er vært for Staysure Tours sæsonfinale, hvor Steen Tinning efter den afkortede 1. runde lå på en 2.plads, men han faldt tilbage lørdag, da man omsider fik spillet en fuld runde. Han er samlet set 3 over par på delt 17. plads i det 32 mand store felt. Spanske Miguel Angel Martin fører med hele fem slag til USA’s Tom Lehman, der er inviteret med som en slags æresgæst.

Følg livescoring til MCB Tour Championship her.

Skotske Scotts yndlingsbane

På Leopard Creek G&CC i smukke Sydafrika deler Joachim B. Hansen og Jeff Winther 29. pladsen. Joachim gik dagens runde i -1, Jeff i +1. De er begge samlet i -2, ni slag dårligere end skotten Scott Jamieson, der elsker banen – han er to top5 placeringer her – og har et enkelt slag til David Lipski fra USA. De lokale helte Zander Lombard og Brendon Stone deler 3.pladsen i -8. Fire spillere ligger i -7, og det er nok blandt disse otte man skal vinde vinderen.

Følg livescoring til Alfred Dunhil Championship her.

Foto: Getty Images

Forrige artikelAfslappet stemning i tjekkiske Brno
Næste artikelRose med japansk udstyr
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.