Justin Rose, lige nu verdens nummer 2, skifter udstyrssponsor fra 2019. Lige siden han blev professionel for 20 år siden, har Rose spillet med TaylorMade udstyr, men rygterne har længe svirret, at han ville væk, og nu ser det ud til at ligge helt fast, at Justin Rose fra næste år spiller med jern og wedges fra det japanske luksusmærke Honma.

Mærket er ikke specielt kendt uden for Japan og Asien, men har fået den tidligere TaylorMade chef Mark King i spidsen, og satser nu på at etablere sig både i USA og Europa. Det er et gammelt mærke, der altid har leveret den ypperste kvalitet i smedninger, men også et meget dyrt mærke, hvilket givetvis har sat sine begrænsninger. Honma bliver næppe billigere, men måske når man alligevel ud til et andet og større publikum med Justin Rose som kransekagefigur.

Forrige artikelMidterplaceringer til danskerne
Næste artikelLipsky vandt årets sidste turnering
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.