I vore dage bliver det næsten så svært som i de onde, gamle dage at rejse mellem lande og kontinenter. Det erfarede Nicolai Tinning smerteligt, da han ville udnytte sin lillebitte kategori til at spille med i Australian PGA Championship.

– Man skal udfylde en mængde forskellige dokumenter for at få visum til Australien. Der skal sendes et dokument fra organisatorerne om, at man er inviteret og godt må komme. Man skal fremvise flybilletter, pas, sygesikringsbevis og meget mere, og så har Australian PGA en person, der skal få processen til at gå hurtigere end den måned, det normalt tager.

– I mit tilfælde hjalp intet. Det var håbløst at nå at få visum, efter at jeg havde fået min kategori, og det var en kæmpe skuffelse. Jeg havde håbet at give mig selv en flyvende start på European Tour eller i hvert fald at få en mængde gode erfaringer.

Nu er Tinning i tankeboks med hensyn til, hvordan vinteren så skal tilbringes, og hvordan hans program på Challenge Tour skal være.

Forrige artikelFra skolelærer til en af Danmarks største golfrejseaktører
Næste artikelDin golfbold er vandskræk
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.